Ljubljanski maraton

Ljubljanski maraton

Ljubljanski maraton je največja tekaška prireditev v Sloveniji, ki poteka vsako leto konec meseca oktobra že od leta 1996. Zadnja leta na Ljubljanskem maratonu sodeluje tudi naše podjetje.
Letošnjega teka se je udeležilo preko 25000 tekačic in tekačev v različnih kategorijah. Takšna prireditev predstavlja ogromen organizacijski zalogaj, kar si lahko preberete v intervjuju g. Razdriha, pobudnika Ljubljanskega maratona na spletni strani  https://www.delo.si/polet/pobudnik-ljubljanskega-maratona-andrej-razdrih/

Uspešna organizacija dogodka

Delež pri organizaciji takšne prireditve ima tudi KOŠČEK d.o.o.. Pri nas poskrbimo za označitve, smerokaze, marketinške površine, navijaške cone, okrepčevalne postaje in podobno. Pri takšnih projektih je ključnega pomena tudi čas v okviru katerega se mora vse materiale pripraviti, natisniti, razrezati, sestaviti oz. urediti do stopnje, da montaža poteka zelo hitro.Tako lahko zagotovimo izvedbo, ki je nemoteča za občanke in občane in tudi varnost v prometu.

"Tek" izvajalcev

Maraton ima poseben čar tudi za nas izvajalce-kot bi tekli svoj maraton, saj kljub temu, da delo poteka v nočnem času, občasno tudi v slabem vremenu, neumorno hitimo do cilja, da se lahko začne štart slovenskega tekaškega praznika-Ljubljanskega maratona.